Kontaktirajte nasZa sva pitanja, predloge ili sugestije,
naš tim je tu da vam pomogne!

Ivana Radosavljević

Ivana Radosavljević

Regionalni menadžer

Izuzetno poslovna i profesionalna, uvijek će pružiti svoj maksimum da ima prezadovoljnog korisnika. Korisnici koji sarađuju sa Ivanom znaju da ne postoje problemi već samo izazovi i riješenja.

Izabela Živković

Izabela Živković

Menadžer prodaje

Upornost i briga o korisniku su njeno drugo ime. Zbog toga korisnici koji sarađuju sa Izabelom kažu da mogu da računaju da će im uvek izaći u susret i pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja.

Dubravka Ušćumlić

Dubravka Ušćumlić

Menadžer prodaje

Više od 14 godina iskustva na polju javnih nabavki, izuzetna odgovornost i posvećenost neke su od osobina koje krase Dubravku, a ujedno temelj dugogodišnje saradnje koju ima sa korisnicima.

Mirjana Filipović

Mirjana Filipović

Menadžer prodaje

Uvijek nasmijana, srdačna i izuzetno profesionalna, Mirjana će dati sve od sebe da korisnik dobije potrebnu informaciju u najkraćem mogućem roku.

Ivana Jovanović

Ivana Jovanović

Menadžer prodaje

Sa više od 10 godina iskustva, Ivana je pravi profesionalac kada su u pitanju javne nabavke. Svaki problem korisnika pretvara u uspješno savladan izazov.

Maja Jović

Maja Jović

Menadžer prodaje

Maja je posvećena svakom korisniku i uvijek je spremna da uradi korak više. Rješava zahtjeve korisnika, pronalazi adekvatno rješenje kakav god izazov da imate.

Kontakt podaci

Adresa

BBS Europe d.o.o.
ul. Spasovdanska 31Đ/20
71123 Istočno Novo Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon

+387 55 423 300

Email

info@boljibiznis.com

Kontakt forma

Testirajte 15 dana potpuno besplatno
sa punom funkcionalnošću