TenderiLIVE

Revolucionarno rešenje koje vam pravovremenim informisanjem, kvalitetnijom organizacijom, mnoštvom korisnih alata i saveta pomaže da budete efikasniji i produktivniji na polju javnih nabavki. Proverite zašto oni koji su probali kažu da je TenderiLIVE 
#1 aplikacija za javne nabavke u svetu!

Savetnik

Bez obzira da li ste izgubili tender zbog neadekvatne cene, loše sastavljene dokumentacije ili niste imali “samo jedan dokument”, greška u postupku javnih nabavki može skupo da košta, pa čak i da ugrozi redovno poslovanje kompanije. 
Za vas smo angažovali tim eksperata koji je tu da vam pomogne u svakoj fazi postupka javne nabavke. Budite mudri i ne dozvolite da izgubite tender zbog sitnica!

Pobednici tendera

Saznajte ko pobeđuje na tenderima, ispratite konkurenciju, kreirajte poslovnu saradnju ili budite podizvođač. Pobednici tendera je ključna usluga koja kompanijama omogućava da pronađu nove poslovne partnere i prošire saradnju kako na lokalnom, tako i na međunarodnim tržištima.

Ne dozvolite da konkurencija vešto koristi pogodnosti usluge pobednici tendera, dok vi čekate da vas drugi pronađu i kontaktiraju.

AnalizeLIVE

Najpotpunija analiza tendera i javnih nabavki u Evropi.
Ispratite trendove na tržištu nabavki i saznajte koje institucije najviše kupuju proizvode i usluge koje vi prodajete. Uz pomoć aplikacije AnalizeLIVE kreirajte izveštaje, tabele i grafikone koji će vam pomoći u svakodnevnom radu i prilikom donošenja odluka.

Ne zaboravite da je “hod u mraku” prvi stepenik ka neuspehu, a da je dobra analiza osnov svake kvalitetne poslovne odluke. 

Testirajte 15 dana potpuno besplatno
sa punom funkcionalnošću